Mark
Inte bara en målarbok
978-91-87949-76-0 ISBN

Finns att köpa hos Akademibokhandeln i Skellefteå eller på  Ord & visor förlag.


Inte bara en målarbok. En typ av målarbok (fast ändå inte bara) där alla illustrationer är motiv från centrala Skellefteå. Så en väldigt lokal bok på många sätt. För längst bak i boken finns en karta så att du kan gå på rundtur bland målarbilderna, IRL.
Lite hipp som happ finns också ett par sidor som jag kallar experiment. I dessa experiment kan du utmana dig själv och din kreativitet på olika sätt. Kanske får de dig att se saker på ett nytt sätt?

Boken handlar mycket om att utmana ditt sätt att se på saker/platser i din direkta närhet, att våga och att vara lite okontrollerad. Sen spelar det nog ingen roll om du är yrkesverksamt kreativ eller fritidskreativ eller bara är lockad av tanken att vara lite mer kreativ... Den passar alla som på nåt sätt är intresserade av att utmana sig lite och dessutom stilla ett och annat hjärnmonster som stressar på i huvudet.I slutändan finns det inga regler med boken, du måste inget (inte ens hålla dig innanför linjerna) och det är bara du som sätter gränsen för hur långt du vill utmana dig själv. Och du behöver inte ens ha en koppling till Skellefteå, fast du kommer ju, om inte annat nu, vilja komma hit förr eller senare! ;)Väl mött!